Sådan oprettes et billigt websted

Der er flere måder at oprette et billigt websted på. Flere af disse muligheder inkluderer WordPress, som er en af de mest populære webstedsbyggere og tilbyder nem tilpasning. Den billigste WordPress-plan er designet til små websteder som blogs eller magasiner, men for fuld kontrol over tilpasning skal du opgradere. Træk-og-slip-builderen giver dig mulighed for at oprette og administrere sider, elementer og dynamiske baggrunde. Platformen leveres også med responsive skabeloner, som du kan tilpasse visuelt. Den billigste WordPress-plan inkluderer også ubegrænset båndbredde og lagerplads.

Startplan koster $ 9 pr.

Måned, og den er designet til mindre virksomheder, der ikke har brug for mange funktioner. Det inkluderer centrale messaging-funktioner, A / B-test, analyse, højhastighedslevering af meddelelser og listeuploads. Jimdo kundesupport svarer på e-mails på cirka fire timer. Uanset om du har brug for hjælp til SEO eller bare har brug for at vide, hvordan du forbedrer dit websted, er Jimdo her for at hjælpe.

Ubegrænset plan koster $ 3.95 pr.

Xfinitys ubegrænsede plan koster $ 3.95 om måneden og er den mest populære mulighed for folk, der har brug for ubegrænset langdistanceopkald. Planen inkluderer ubegrænset lokal- og langdistanceopkald og konkurrencedygtige internationale priser. Der kræves en trådløs gateway og et stemmemodem. Kunder kan også vælge at tilføje en mobiltelefonlinje mod et ekstra gebyr. Hvis du vil spare penge, skal du overveje et forudbetalt telefonabonnement. Tello tilbyder forudbetalte telefonplaner, der inkluderer ubegrænset tale, tekst og internationale opkald, og planen fornyes automatisk hver måned.

Wix’s Connect Domain-plan

Hvis du er studerende, den gratis plan kl Wix vil være en god mulighed for dig ift til at få din egen hjemmeside. Den leveres med en begrænset båndbredde og understøtter ikke mange besøgende på én gang. Du vil heller ikke være i stand til at få gentagne besøgende. Den gratis plan anbefales ikke til virksomheder. Overvej i stedet Wix betalte planer, som inkluderer yderligere funktioner og fordele. For eksempel kan du bruge Wix’s studierabat for at få 60% rabat på præmieplanen.

Carrds legeplan

Carrd er en brugervenlig sidebygger, der er fantastisk til begyndere. Det tilbyder et gratis domæne, 500+ skabeloner og live support. De højere planer tilbyder ubegrænset båndbredde og 35 GB lagerplads. Brugere kan oprette et websted på så lidt som 10 minutter. De kan endda opbygge et websted på en side med det på mindre end en time. Interfacet er venligt og brugervenligt, og du kan opbygge dit websted med blot et par klik.

Zoho Sites ‘Startplan

Hvis du leder efter en billig webstedsbygger, skal du overveje Start-planen, der tilbydes af Zoho Sites. For så lidt som $ 5 om måneden kan du oprette et websted på få minutter. Du får også ubegrænset båndbredde og 99.9% oppetidsgaranti, så du ikke kan miste noget af dit indhold. Zoho Sites ‘integration med Google Analytics, Google Search Console og G Suite gør det også nemt at administrere dit websted.

HostGators Pro-plan

Du behøver ikke betale mange penge for at starte et websted med HostGator. Deres delte planer starter ved $ 10 pr. Måned. Den eneste ulempe ved disse planer er, at de har månedlige faktureringscyklusser, hvilket betyder, at de begynder at øge deres priser 2.5 gange hvert år. Du kan dog drage fordel af deres pengene-tilbage-garanti og 45-dages afdragsfri periode for at få dine penge tilbage.