Kostumer, der repræsenterer en tidsperiode eller genre

Kostumer kan defineres som dekorative, festlige eller blot dekorative tøj, der er beregnet til at blive båret til teatralske, hobby, eller sociale funktioner. Et kostume er den unikke stil eller udseende af en person eller gruppe, der repræsenterer deres køn, alder eller erhverv samt kultur, race eller etnicitet. Kostume er en visuel repræsentation af en person. De kostumer, der bæres ved teaterbegivenheder og skuespil, definerer det. Der er mange typer af kostumer til rådighed, herunder fancy kjole kostumer og klovn parykker.

Den største forskel mellem outfits og kostumer er, at de indeholder klud eller ikke-klud materiale, med nogle ekstra skønhed og fantasi. Kostumer, på den anden side er ofte løstsiddende eller tætsiddende og lavet af løst vævede materialer. Mænds formelle slid såsom smoking, bukser, sort slips begivenhed dragter og brudekjoler er blevet en integreret del af deres garderobe. Kvinder, på den anden side, foretrækker aften kjoler, sexet kjoler, og aften handsker. Disse omfatter hårstykker såsom hatte, hårstykker og tørklæder.

Kostumer har udviklet sig over tid gennem udviklingen af fashionable stilarter dressing i forskellige historiske perioder, fra den gamle egyptiske kultur til nutidens victorianske æra. Der er mange stilarter af kostumer, der forbliver populære i dag. Disse er de mest almindelige stilarter kostumer: skole pige kostumer, børnehave kostumer cheerleaders cowgirl kostumer, pirater og middelalderlige kostumer. Disse typer af kostumer blev brugt historisk til festivaler som Halloween, jul, Saint Valentinsdag og Mors Dag.

I dag er kostume design oplever en ny udvikling på grund af fremkomsten af tv og biograf. Tv og biograf giver mulighed for dramatiske og komiske effekter for at gøre kostumer mere farverige og spændende. Et eksempel på en dramatisk eller komisk kostume er fe, prinsesse og heks kostumer båret i sitcoms og film. De mest populære kostumer til mænd er cowboy, soldat og politibetjent. De er ikke forældede og tjener som inspiration for modedesignere i dag.

Costuming er en integreret del af teater, film og tv. Årsagen er, at skuespillere og skuespillerinder i film og teatre er forpligtet til at bære tøj, der afspejler de tegn, de skildrer, og de temaer, de portrætterer. Det er ingen overraskelse, at instruktører af teater og film vælger at bære tøj, der er tæt forbundet med kostumer båret af deres skuespillere eller skuespillerinder. Kunderne vil også vælge kostumer, der nøje matcher hovedtemaet eller motivet i produktionen. Dette gør dem mere tiltalende.

Den æra og periode, hvor kostumer blev lavet, er det, der virkelig betyder noget. Det handler om stil, de fleste mennesker er enige. Kostumer lavet til borgerkrigen og Det Gamle Vesten afspejler de unikke personligheder hos dem, der bar dem. Det samme gælder for costuming stilarter, der anvendes i Hollywood-film og Broadway shows. Det er fristende at vælge tøj her, der følger en tendens, men det er bedre at bære tøj, der er autentiske for figurerne hos de skuespillere eller skuespillerinder, der bærer dem.