Realkreditlån gæld eliminering, 7 ting du skal vide!

Udsigten til realkreditlån gæld afskaffelse er noget, som mange amerikanere står over for i dag. Hvis du er bekymret for din aktuelle gældssituation, er konstant forsøger at fjerne gæld fra dit liv, du ikke alene.
I virkeligheden, har over halvdelen af alle amerikanske husstande problemer med at opfylde deres månedlige minimumsforpligtelser, driver dem længere og længere ind i gæld.
Gælde kun for lånet, når du er klar. Refinansiere dit nuværende hjem realkreditlån. Hvis nuværende renter på realkredit er under hastigheden betaler du nu drage fordel af lavere månedlige pant betaling.
Realkreditlån vil være sikret af dit hus.
Også pantegæld er normalt bundet til et aktiv, ligesom dit hus til et realkreditlån. Hvis du stoppe med at lave betalinger, kan långivere udelukke på dit hus.
Usikret gæld er ikke bundet til eventuelle aktiver, og omfatter de fleste kreditkort gæld, regninger for lægebehandling, signatur lån og gæld til andre typer af tjenester.
Mortgage gæld eliminering viser, at hvis du falder bagud på dit realkreditlån, du skal kontakte din långiver straks for at undgå afskærmning, ikke vente 2-3 måneder. De fleste långivere er villige til at arbejde med dig, hvis de mener du handler i god tro, og at situationen er midlertidig, fortælle sandheden.
Nogle långivere kan nedsætte eller suspendere din betaling for en kort tid, realkreditlån gæld eliminering viser du, at når du genoptage regelmæssige betalinger, vil du kun nødt til at betale et lille ekstra beløb mod tidligere due samlede.
Andre långivere kan aftale at ændre vilkårene for pantet ved at forlænge tilbagebetalingsperioden for at reducere den månedlige gæld. Spørge om yderligere gebyrer vil blive vurderet for disse ændringer, og beregne, hvor meget de samlede på lang sigt.
Hvis du og din långiver ikke kan træne en plan, skal du kontakte en boliger rådgivning agentur. Nogle agenturer begrænse deres rådgivning tjenester til boligejere med FHA pant, men mange tilbyder gratis realkreditlån gæld rådgivning til enhver boligejer, der har problemer med at gøre afdrag på realkreditlån.
Hvis din finansielle problemer stammer fra for meget gæld eller din manglende evne til at tilbagebetale din gæld, kan en kredit rådgivning agenturet anbefale at du tilmelder dig i en gæld ledelser plan (DMP). En DMP alene er ikke kredit rådgivning, og er ikke for alle.
Kalde de lokale office Department af boliger og Urban udvikling eller boliger myndighed i din stat, by eller amt for hjælp til at finde en legitim boliger rådgivning agentur i nærheden af dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *