Boligejernes forsikring – pant-forbindelse

En boligejere forsikring er dækning for huset mod naturkatastrofer samt ansvar. Dette dækker huset og dets indhold, men også andre personlige ejendele, som Parlamentet sikrer. De naturkatastrofer omfatter brande og vind. Det dækker tyveri og hærværk samt. Det er også kaldet hazard forsikring)
Det er ikke obligatorisk, ligesom for bilforsikringer har en husejere forsikring. Men når et realkreditlån, gerning af tillid eller pant kræver sikkerhedsstillelse skal forsikres. Dette skyldes, at i tilfælde af misligholdelse, ikke skal långiver lider. Hvis i tidsrummet huset bliver beskadiget på grund af en vind eller ulykke, værdi på salg vil falde og dermed vil långiver ikke kunne komme tilbage gæld balancen.
Hvorfor fastholder långiver på en boligejer forsikring?
For det første vises långivere navn eller pant selskab på certifikatet for forsikringspolicen. Långiver er kategoriseret som en tab betalingsmodtager eller en hypotekrettigheder. Dette sikrer, at långiver har ret til beløbet forsikring, hvis låntager misligholder.
For det andet, forsikringspræmier betalt lidt efter lidt sammen med de månedlige forpligtelser eller det er deponeret i med beslaglægge eller spærrede konto. I begge tilfælde kan långiveren tjener den interesse, som er tjent ud af dette beløb. Desuden kræver en escrow en mængde meget mere end en enkelt præmie til at finansiere kontoen.
Betaling af forsikringspræmier måde adskiller sig fra långiver til långiver. Nogle kræver at forsikringspræmier være betalt ud i de første år efter lukketid; mens andre vil sprede den samme i hele lånets løbetid.
Hvad du bør holde for øje før du tager en husejere forsikring?
Du skal shoppe for en forsikringsagent flittigt. Du skal gå ind for et forsikringsselskab, som vil gøre en ærlig evaluering af dit hjem værdi.
Denne forsikring er ikke kun for erstatningsansvar sikkerhedsstillelse, det er vigtigt at låntageren især hvis du sigter efter en refi eller en omprioritere. Sikkerhedsstillelsen forbliver den samme. Dermed kan du stadig benytte sig af et lånebeløb svarende til den tidligere mortgage beløb, hvis ikke mere (på grund af opskrivning).
For en detaljeret undersøgelse af realkreditlån og sådanne andre vilkår kan du logge ind på:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *